Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, va continua impulsul astral, instalat cu o zi inainte, care-i va face pe nativi vorbareti si dispusi sa efectueze scurte deplasari.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, preocupari dedicate, uneori exclusiv, casei, gospodariei sau treburilor de familie ce vor fi rezolvate cu oarecare greutate din cauza numeroaselor obstructii impuse de un contract, de pozitia sociala care ii obliga sa fie prudenti, ori de la conditiile unui sot care vede lucrurile intr-un alt chip.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, dorinta de a se relaxa prin petreceri si trairi intense, provocate de fiorii unei aventuri. Se va observa dorinta unui Berbec de a se remarca in plan sportiv prin performante si victorii.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16, si 2 iunie, etapa a harniciei, a efortului depus la locul de munca sau in orice alta activitate retribuita. Uneori, nativii ar putea sa se confrunte cu mici incurcaturi si nereguli firesti, care au la baza impresii si informatii, observatii si indicatii ale unor persoane dezinformate sau deloc binevoitoare. Casa a III-a va ramane intreaga saptamana un sector solicitat din cauza opozitiilor dintre Marte, in Gemeni, si Saturn si a Soarelui cu Luna Neagra din 2/3 iunie care vor genera momente delicate sau enervante in relatiile cu fratii, vecinii si cunoscutii ocazionali, ori care privesc drumurile si examenele. Berbecii ar putea primi, de la reprezentantii unor institutii sau persoane din afara granitelor, raspunsuri care sa-i descumpaneasca si sa-i faca sa ia in calcul abandonarea unui proiect legat de strainatate. Spontaneitatea e buna dar nu la sfarsitul saptamanii cand, acest impuls interior i-ar putea face sa adopte atitudini bizare, deloc rezonabile prin subiectivism, egoism si viziunea “ingusta” asupra vietii, in general, ori a unei chestiuni, in particular.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...