Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Sfarsitul anului, respectiv zilele de 28, 29, 30 decembrie ii solicita din plin pe acelasi nativi care se simt sufocati de treburi si solicitari. Parca totul s-a precipitat in viata lor, parca – zic ei! Niciodata nu au avut atat de multe treburi de facut intr-un rastimp atat de scurt si parca niciodata nu au fost tracasati de atat de multe motive neimportante in economia vietii lor de fiecare zi.

Pentru unii, mai ales pentru femei sau pentru cei tineri, se ridica, acum, la sfarsitul anului, o serie de probleme care privesc un drum in viata, o cariera sau abordarea, la un nivel superior, a meseriei pe care o exercita.

Cu totii doresc sa realizeze lucruri deosebite, cu toti vor sa depaseasca o etapa care nu-i satisface iar faptul ca nu pot realiza nici un pas pe acest drum al progresului de sine ii alarmeaza si, deopotriva, ii ingrijoreaza. Se intreaba, in sinea lor, daca si 2015 va fi la fel?

Cu siguranta nu va fi la fel, doar ca in prezent traverseaza un moment plin de piedici si interdictii, de intarzieri si eforturi personale de a rezista. Nu sunt excluse starile psihice specifice acestui complex de relatii astrale care ii transforma cand in niste persoane meditative, emotive, lacrimogene cand, prin rasturnare de atitudine, in niste persoane hiper-reactive, nervoase si dificile pentru anturaj.

Pentru aproape toti nativii, dorul de duca e o stare permanenta, iar o excursie, o evadare, reprezinta o solutie de moment. Atentie, ziua de 2 ianuarie ii impinge spre gesturi extravagante.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...