Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 27 septembrie acesti nativi pot avea o permanenta stare de surescitare, ca si cum ar fi in asteptarea unui eveniment. O stare de neliniste ii poate domina, din cand in cand, facandu-i sa intre la ganduri.

Este vorba doar de stari subiective, provocate de tranzitele momentului care le rascolesc o serie de ganduri, amintiri si care exacerbeaza trairile interioare. Uneori, acest impuls se poate reflecta in fiziologia sistemului neuro-vegetativ, provocand disfunctii mai mari sau mai mici, la nivelul organelor localizate in abdomen. Pe 28 si 29 septembrie, Berbecii sunt vedete.

Luna Plina ii priveste direct si le permite sa inchida cicluri de viata deschise anterior si sa deschida altele noi, cu alte sperante, cu alte perspective dar si cu alte premise. Din opozitie, Soarele in casa a VII-a, modifica o serie de aliante sau intelegeri contractuale in chip nebanuit, pe fondul unor informatii de ultima ora sau pe fondul unor limpeziri bruste.

Toate negocierile si discutiile preliminare semnarii unui acord evolueaza pe un teren periculos, minat de rea – credinta, ostilitati ascunse sau intentii mascate. Pe aceasta directie toate evenimentele ce privesc o chestiune in legatura cu un conflict existent, un proces, o audiere, o ancheta trebuie tratate cu multa atentie si diplomatie.

Nu reactionati brutal si spontan la provocari in aceasta perioada. Intre 30 septembrie si 1 octombrie chestiunile banesti sunt minore, curente si privesc mai mult stabilitatea decat castigul. Pe 2 octombrie discutiile obisnuite cu fratii, vecinii, cunoscutii ocazionati par fortate, decurg fara prea mare chef, lasand impresia unei obligatii, a unei constrangeri la care Berbecii trebuie sa faca

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...