Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, “ganduri de noapte” cu privire la stadiul unei relatii parteneriale sau cu privire la evolutia unei situatii ce priveste functia sau imaginea publica. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, evenimente ce vizeaza o situatie baneasca.

Poate fi vorba de ingrijorare sau de o evolutie la baza careia sta o neregula, o incurcatura de natura materiala. Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, tranzitele astrale ii vor privi cu deosebire pe cei maturi sau, in mod special, pe cei care au in jur de 28 – 29 de ani, 46 – 48 sau 57 – 60 de ani.

Pentru aceste grupe de varsta se poate pune problema unei reorientari profesionale fortate de imprejurari si care le impune cu necesitate obligatia de a progresa prin invatatura si acumulare de experienta in plan profesional.

Unii vor fi obligati sa accepte ideea ca trebuie sa invete ceva nou (o limba straina, legislatie, obiceiuri, relatii sociale), altii ca trebuie sa lase deoparte niste prejudecati si sa se adapteze elementelor de noutate si schimbare care se produc in viata lor.

Uneori, toate acestea pot fi conditionate de o plecare in strainatate pe fondul unui job nou, al unei casatorii, a unei stramutari cu, sau alaturi de, o parte a familiei, etc. pe acest sector se va produce si faza de Luna Noua care va accentua sau chiar va atrage atentia asupra acestor schimbari de statut ce opereaza in viata lor.

Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, se anunta destule aspecte – unele minore, altele majore – ca impact asupra persoanei sau asupra statutului socio – profesional al unui nativ Se pot identifica atat limitari, constrangeri sau blocaje cat si elemente de stricare sau modificare drastica a unui statut cu vocatie publica si de autoritate. Ca nota generala, unii prieteni le pot sari Berbecilor in ajutor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...