Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, relatiile parteneriale, dezechilibrate din cauza trairilor exacerbate, ii vor face pe Berbeci sa aiba reactii mai putin stapanite. Moment al indoielii cu privire la oportunitatea unei atitudini fata de persoanele ostile din viata lor; tendinta de a amana sau tergiversa un plan de actiune. Venus va intra in zodia Leului si va pune pe foc sectorul “suflet”. Sentimentele vor fi puternice, dorinta de aventura, de noutate, de provocare va fi traita la cote inalte, pasiunea va fi la ea acasa iar nativii nu se vor putea sustrage efectelor conjugate ale planetelor personale care intretin tensiunea sexuala sau intensitatea emotiilor. Se anunta o perioada buna pentru cei care desfasoara o activitate sportiva profesionista sau pentru cei care practica sporturi de intretinere si divertisment.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, se vor naste orgolii, ambitii si dorinte de “marire” prin bani si posesiuni materiale. Unii dintre nativi se vor crampona de ceea ce detin, refuzand sa instraineze un bun chiar daca, venitul obtinut din vanzarea lui, ar fi in avantajul lor.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, ganduri in jurul unui proiect personal important sau a unei calatorii care se amana sau se complica din cauze subiective. Desi dorinta lor de a infrange aceste piedici este mare, punerea in practica se dovedeste plina de surprize si de piedici ciudate. Multiplele Trigoane Regale pe semne de Foc indica atat solutii mai putin obisnuite cat si succese personale nebanuite precum si un consum urias de energie.

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, concentrare pe problemele profesionale, pe raspunderile ce decurg din functiile detinute. Mercur, retrograd, va reveni pe 31 august pe 31 august, in zodia Leului, respectiv in casa a V-a, conturand un peisaj autoritar si vehement in relatia parinti/copii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...