Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, confruntări cu partenerul de viață, de afaceri sau de proiect comun. Acutizarea unor conflicte mai vechi sau împingerea unor neînțelegeri spre soluționarea lor în justiție, escaladarea unui conflict. Slabe șanse de a se ajunge la o înțelegere cu persoanele care au dezvoltat o antipatie, o ostilitate sau o atitudine vehementă, de intoleranță față de un nativ, mai ales dacă este vorba de colaboratori și activități comune socio-profesionale.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), jocuri riscante sau periculoase care se țes în jurul unui interes material ale cărui complicații pot atinge un maximum de intensitate sau de pericol în preajma zilei de 28 octombrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Scorpion. Soarele, Luna, dar și fenomenul însuși de Lună Nouă, în opoziție la grad perfect cu Uranus aflat în tranzit prin zodia Taurului, pot genera surprize ne- plăcute sau întorsături de situație care trebuie să fie tratate cu multă atenție și fără patimă.

Astfel, mai importantă decât dorința de răfuială, de revanșă sau de pedepsire a celor care au generat respectiva neregulă trebuie să fie nevoia de a rezolva repede și corect dereglarea produsă și de a ține situația sub control, mai ales că, din 1 noiembrie, Mercur se va afla, până pe 21 noiembrie, în mișcare aparent retrogradă, alterând obiectivitatea, accentuând subiectivitatea și tendința de a lucra în secret.

Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, efort de a rămâne în contact cu persoane și instituții din străinătate; atașamente față de un plan de viață ce presupune progres prin învățare și lărgire a orizonturilor de viață și înțelegere; proiecte de călătorie.

Din 1 noiembrie, după ora 4:40, accentuare a responsabilităților încredințate pe fondul unei lipse de sprijin din partea colegilor sau a colaboratorilor ori a ostilității unor rivali.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...