Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 26 – 01 Aprilie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 26 – 01 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, centrul de interes al nativilor este indreptat spre bani, castiguri, avantaje ori spre protejarea unor valori materiale prin tot felul de “solutii”, pe care nu le vor pune imediat in aplicare fie pentru ca nu au curajul necesar sa infrunte riscurile, fie pentru ca asteapta evolutia de ultima ora a unor evenimente.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), pentru unii se contureaza o serie de oportunitati sau de planuri pe care si le fac in legatura cu o viitoare plecare din tara in varii conditii: o calatorie cu un scop precis, in interes de serviciu, o excursie, o vizita de tatonare a unui posibil loc de trai si de munca in afara granitelor tarii.

Altii pot doar sa aiba o legatura mai stransa cu rudele lor sau cu institutiile din strainatate. Doar ca, deseori, pe acest sector, vor incepe sa apara, de acum pana la jumatatea lunii august 2016, intarzieri si complicatii ori chiar respingerea unor cereri si dosare in baza carora acestia incercau sa obtina o bursa, un loc de munca, un stagiu de pregatire.

Cele mai destabilizante situatii se vor naste pe o relatie de munca, astfel ca, unii dintre nativii care sunt plecati de acasa de ceva vreme sa fie obligati sa se intoarca in tara, pe fondul unor nereguli, a crizei financiare sau in vederea rezolvarii unei situati personale cu caracter juridic, oficial, legal.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, Berbecii se vor confrunta cu un disconfort relational. Ba sunt contestati, ba sunt criticati, ba, in jurul unora – daca au functii sau activitati ce presupun coordonare si raspundere, se alcatuiesc gasti si “bisericute” menite sa le submineze autoritatea.

De altfel, intreaga saptamana, ei vor trai stari speciale de spirit (neliniste, spaima, enervare) provocate de grijile pe care si le fac in legatura cu viitorul lor la locul de munca actual, aici sau in strainatate. Relatie complicata, plina de riscuri, cu casa proceselor si a dusmanilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...