Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, continua seria surprizelor posibile de la prieteni.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, ganduri si eforturi menite sa-i calmeze, sa-i impace, sa-i linisteasca.

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, perioada agitata, solicitanta. Berbecii vor fi nevoiti sa accepte provocarea unei distributii astrale intense, plina de evenimente. In general, acesti nativi ar trebui sa fie multumiti ca sunt activi. Unora, le va face placere, acest fel de a fi mereu “in priza”, pentru ca le va da sentimentul, intemeiat de altfel, ca sunt in forma, ca sunt sanatosi si, implicit, in stare sa rezolve multe treburi.

Pe 28 martie, la ora 05:57′ (ora de vara), va avea loc faza de Luna Noua in Berbec care le va permite sa inceapa un nou ciclu de viata si sa aiba initiativa unor activitati noi. E vremea materializarii intentiilor si a curajului de a accepta noi puncte de vedere, de a-si largi perspectivele, de a se afirma, de a debuta, de a progresa. Contradictiile nu vor dispare ci, dimpotriva, ele se vor intensifica, in legatura cu specificul casei a VII-a, unde se afla Jupiter, in opozitie cu cele cinci planete care tranziteaza, in acest rastimp, zodia Berbecului. Astfel, relatiile parteneriale se vor complica cu o componenta legala sau cu o consecinta juridica; de la caz la caz, acestea pot evolua haotic si/sau distructiv.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, dinamica existentiala marcata de chestiuni banesti si de interesul pentru micile castiguri realizate prin specularea oportunitatilor de moment ce le vor permite sa desfasoare activitati secundare celor profesionale.

Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, dorinta a afla, de a invata va fi intens resimtita. Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a II-a a banilor, pe care o va colora cu un puternic accent pragmatic si materialist.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...