Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dirijoarea tranzitelor astrale ale saptamanii viitoare este casa a V-a care s-a imbogatit de curand cu influenta fundamentala a Soarelui la care se adauga, e drept ca abia din ultima zi 31 iulie, a segmentului de timp analizat de noi, planeta Venus.

Astfel ca, Berbecii vor avea dupa acea data patru planete, cu cei doi benefici activi intr-o casa a placerilor ce opereaza pe o paleta larga a deliciilor de la cele trupesti la satisfactiile superioare, artistice. Soarele nativilor se va simti bine intr-o astfel de ipostaza armonica dandu-le putere de munca, chef de viata sau tot felul de surprize agreabile de mai mica sau mai mare importanta in economia vietii lor de fiecare zi. Sunt avantajate relatiile dintre parinti si copii, unele femei pot naste sau pot concepe copii cu o frumoasa zestre astrala.

Cei tineri sau chiar si maturii, daca nu sunt angajati in relatii stabile, se vor da in vant dupa aventuri. Unele intalniri sau aproprieri umane pot fi intense, bogate in trairi interioare astfel incat ei vor exulta de fericire. Pana si speculatiile financiare sau jocurile de noroc vor fi, dupa 31 iulie, cand se produce si faza de Luna Plina, menite sa produca surprize placute.

Distributia pe zile mai presupune o enervare provocata de comportamentul sau manevrele cuiva care vrea sa profite de starea lor materiala dar nici Berbecii nu stau degeaba (25 si prima parte a zilei de 26 iulie). Calatorii in strainatate, vesti de dincolo de granitele tarii, dor de duca, relatii privilegiate cu institutiile din afara (26 iulie dupa-amiaza, 27 si 28 iulie). Concentrare pe chestiuni importante (cariera, evolutie personala), 29 si 30 iulie. Relatii si intalniri cu oameni simpatici, tineri, indrazneti, situatii de viata extravagante provocate de aceia (31 iulie).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: