Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, sunt posibile reactii starnite de o informatie legata de prietenii lor care-i vor uimi sau poate ca, intalnirea cu aceia, va avea o evolutie nebanuita.

Pe 26 februarie, se vor petrece doua evenimente astrologice: primul va fi legat de faza Lunii Noi in Pesti si de eclipsa de Soare care se va produce in acelasi moment si care vor transforma casa a XII-a intr-un loc al meditatiei responsabile si al trairilor in care trecutul va juca un rol important. In aceiasi zi, Mercur va intra in zodia Pestilor, tot in casa a XII-a, dand vietii interioare si proceselor psihice discrete o forta speciala. Pe fondul acestor stari de spirit, Berbecii vor lua decizii surprinzatoare pentru cei din jur care nu cunosc adevarata motivatie a decizii lor.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, casa a XII-a le va domina existenta prin influxurile Lunii in tranzit care se vor adauga celor produse de planetele aflate in tranzit precum si evenimentelor despre care tocmai am vorbit. Unii nu se vor simti in largul lor: vor fi molesiti, coplesiti de ganduri, hipersensibili, emotivi, influentabili.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, starea fizica si psihica se va schimba si, spre marea lor bucurie, Berbecii vor fi energici, activi, determinati, implicati si prompti in tot ceea ce vor face sau chiar o tendinta combativa. Nota generala a saptamanii va fi data de opozitia Uranus (in Berbec) cu Jupiter (in Balanta), la grad perfect care va readuce in prim-plan controversele sau contradictiile generate in 2016. Acest context (intarit si de prezenta agresiva a duetului Marte/Venus, tot in Berbec) va spori riscul escaladarii conflictelor si va da proceselor sau relatiilor cu justitia o evolutie dramatica.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, reglementari banesti de mica importanta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...