Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi sunt solicitati din plin pe aproape toate casele cerului lor, fiind obligati sa faca fata unei puzderii de treburi multe si marunte. Principalele directii de evolutie sunt cele legate de bani, drumuri si dialoguri.

Din 1 mai Mercur ii va obliga sa faca fata unor discutii sau comentarii care le sunt adresate. Din aceasta data, sub influxurile aceleiasi planete ei pot sa faca mai muste deplasari decat in perioada anterioara,se pot “misca” degajat, fara sa fie stingheriti de alte ganduri sau probleme asa incat nu sunt excluse o serie de scurte calatorii sau deplasari cu scop recreativ, distractiv, educativ.

De-a lungul catorva saptamani, in luna mai, Berbecii pot avea noroc la examene si interviuri. Intre 28 si 29 aprilie pentru unii, se pot intensifica niste stari difuze de rau organism. Desi localizarea tine de ceea ce, in general, se cheama “abdomen”, nu latura digestiva va fi cea vizata ci aici se poate vorbi mai degraba de un reflex al altor cauze organice (stres, enervare, epuizare, tensiune nervoasa).

Una din formele cele mai obisnuite de manifestare ale acestei manifestari organice este lipsa poftei de mancare, refuzul selectiv al unor alimente, reactiile de respingere a unor medicamente, repulsie la mirosuri sau parfumuri, fie ele chiar placute.

Incepand cu seara zilei de 30 aprilie si apoi, pe 1 si 2 mai, acesti nativi trebuie sa se confrunte cu ganduri, si sentimente, uneori nemultumitoare provocate de relatiile parteneriale, de evolutia unei afaceri, de clauzele unor intelegeri. Ceva nu le convine dar nici nu pot face, pe moment, ceva concret pentru a indrepta situatia.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...