Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), nativii vor avea tendinta sa se relaxeze, sa doarma, sa mediteze sau sa evadeze din cotidian prin cultivarea unor activitati care sa-i izoleze sau sa-i rupa de forfota zilei si responsabilitatile obisnuite.

Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), starea generala organica si psihica se va schimba, ea fiind determinata de implicarea Berbecilor in activitati solicitante. Va fi o perioada incarcata, marcata de numeroase de enervare.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), nativii se vor confrunta cu preocuparile banesti care nu sunt o noutate, pentru ca, in cea mai mare parte a lor, acestea au ca punct central de interes si de activitate rezolvarea disfunctiilor pe care tranzitele din casa a VIII-a le-au produs sau le mai produc inca. Unii vor constientiza gradul de risc al unor solutii la care au recurs cu ceva vreme in urma si a caror scadenta a sosit, spre neplacerea sau chiar ingrijorarea lor.

Altii vor fi preocupati de aspectul legal, juridic al problemei. Berbecii vor lua in calcul riscurile pe care aceste situatii incurcate le pot afecta bugetul sau patrimoniul familiei pentru a caror rezolvare iau in calcul eventuala vanzare a unui bun funciar, imobiliar sau din gospodarie.

In dupa-amiaza zilei de 1 iulie si in zilele urmatoare, discutiilor vor fi intense, numeroase ca si deplasarile scurte, uneori intempestive, relatiile cu institutiile sau reprezentantii lor oficiali. Pentru unele persoane, din 1 iulie dupa-amiaza, este posibil sa se contureze o disensiune intre ei si unele persoane aflate dincolo de granitele tarii.

Nota generala va fi data de disfunctiile generate de aspectele proaste care activeaza casa I a personalitatii, a IV-a a familiei si bunurilor sau a X-a, a carierei. Se va putea observa o anume inhibitie sau o neputinta in a actiona energic si eficient. Riscul este ca, exasperati de lentoarea cu care merg lucrurile sau enervati de lipsa lor de eficienta, sa forteze nota. Unul dintre responsabilii acestei stari de spirit (dar nu singurul!) va fi Mercur care, din 30 iunie, va intra in casa a IV-a, in Rac.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...