Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), continua impulsul astral inceput cu o zi in urma care ii pune pe nativi in situatia de a fi solicitati familial si oficial, intr-un carusel de evenimente care nu le dau pace si nu le dau posibilitatea sa duca un lucru la bun sfarsit astfel incat, la un moment dat, toate treburile se apropie de un deadline, coplesindu-i.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, firave tentative de relaxare sau de distractie pentru a compensa “nervii” de peste zi. Poate fi, totusi, un bun prilej, mai ales pentru cei tineri, pentru aventura, flirt, evadari din cotidian, jocuri si pariuri.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, directia spre care se indreapta situatia la locul de munca poate influenta in chip negativ starea de spirit a unor Berbeci asupra carora se pot face presiuni pentru a accepta o solutie profesionala care va naste probleme de constiinta. Psihic incarcat, obosit, suprasolicitat.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), casa a VII-a incepe sa functioneze intens pentru ca, de cateva zile, in acest sector, s-au instalat Jupiter si Soarele care, impreuna cu Luna, vor stimula secventele de viata care tin de casnicie, procese, afaceri, conflicte, asocieri, semnarea unor documente. De altfel, temperanta va fi una dintre dominantele unui an intreg, patronat de Marele Benefic. Nota generala este de atenuare a conflictelor, de acord comun, de diminuare a tensiunilor sau de finalizare, prin impacare, a ostilitatilor.

Pe 27 septembrie, Marte va intra in Capricorn si va stimula viata profesionala, publica si rolul social. Nota generala va fi una combativa, Marte dandu-le nativilor capacitatea de a rezista la efort, la presiuni, la atacuri, la stres, la asumarea responsabilitatilor cu grad mare de dificultate sau de risc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...