Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 octombrie (pana la ora 10), nativii isi fac tot felul de ganduri: uneori se alarmeaza, alteori se intristeaza. Motivele sunt diferite, in functie de varsta si contextul social in care traiesc si ele se pot reflecta in viata lor de fiecare zi mai discret sau mai intens.

Unul dintre motivele care-i poate pune pe ganduri, poate fi o disfunctie organica, o modificare a starii de sanatate pe care nu si-o pot explica. Din 25 octombrie (ora 10) si pana pe 27 octombrie dimineata, nativii traiesc intens dar acest tumult nu este intotdeauna insotit de eficienta sau progres.

Agitatia lor poate fi una sterila sau indreptata pentru corectarea unor nereguli si complicatii care apar la tot pasul, mai ales pe directia relatiilor parteneriale, a derularii unor contracte, a desfasurarii unor procese sau a afirmarii, tot mai deranjante, a unor ostilitati si dusmanii. Dialogurile, mai ales cele in care este implicata cariera, sunt de evitat.

Din 27 octombrie (dupa ora 10) si pana pe 29 octombrie dimineata, preocuparile lor sunt de natura baneasca, determinate de o evolutie subreda in relatiile cu altii. Dorinta lor e sa “curete locul”, sa stabilizeze, sa lamureasca sau sa alunge toti factorii care perturba acest sector financiar sau patrimonial. Intre 29 octombrie si 30 octombrie provocarea la dialog sau la exprimare este destul de puternica.

Nativii doresc sa se informeze, sa faca un schimb de opinii cu privire la un eveniment in care pot fi implicati si fratii sau rudele ori cunostintele ocazionale, care poate viza locul de munca sau o activitate lucrativa. Un factor tinut secret poate poate fi elementul determinant al acestor complicatii existentiale. Luna Plina aduce un accent pe directia banilor iar intrarea Soarelui in casa a VIII-a a cerului lor astral accentueaza importanta acestei directii a avantajelor materiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...