Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mercur, revenit la mersul direct din 26 octombrie, le va permite acestor nativi sa vorbeasca echilibrat, sa se explice, sa se apere (intr-un proces, intr-un conflict, intr-o cauza cu componenta juridica), sa restabileasca (cat de cat, dar nu in totalitate!) relatiile parteneriale alterate in ultimele 3-4 saptamani ori sa poata face fata, intr-un mod adecvat, unor dialoguri dificile.

Totusi, pentru ca am introdus mai multe nuante, trebuie sa explic ca, Mercur fiind in opozitie cu Uranus in chiar casa lor I, nu poate rezolva totul: poate contribui doar, discret, la o ameliorare a conflictelor sau la o atenuare a discrepantelor majore ce tin de casatorie sau divort, de partaje, de separari ale asociatilor intr-o firma sau in nume propriu, in raport cu partile implicate intr-un proces.

Marte, o data intrat in Capricorn, aduce un gest astral de mare duritate cu privire la cariera, rol social si notorietate. Incep incercarile. Zile de stres: 28 si 29 octombrie, cand vor avea impresia ca toata lumea se ridica impotriva lor, actioneaza in detrimentul lor sau ii contrazice fara rost si fara logica.

Pana la un punct, acest sentiment poate fi justificat; de la un punct in acolo insa e vorba chiar de o realitate pe care nu o sesizeaza ori nu vor sa o constientizeze. Pe 30 si 31 octombrie sunt posibile conflicte, certuri, schimburi de cuvinte “sonore”, foarte sonore cu prieteni, copii sau alte persoane de care sunt legati afectiv.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...