Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, informatii curente, deplasari de scurta durata.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, familia va incepe sa ridice probleme: o ruda are necazuri, o chestiune de interes comun nu se poate rezolva cu nici un chip, in ciuda eforturilor facute de Berbeci in acest sens. Ba mai mult, insistenta lor poate starni din partea acelora reactii ostile si replici acide, ceea ce va provoca incordarea relatiilor. In alt plan, problemele de administrare sau intretinere a casei, gospodariei, locuintei nu se rezolva simplu. Mercur va intra in miscare aparent retrograda pana pe 16 aprilie ceea ce va dialogurile dialog si tentativele de intelegere. Nativii vor fi nerabdatori, superficiali, neatenti la detalii, vor avea reactii patimase ceea ce ii va impiedica sa fie obiectivi si sa vada realitatea in mod corect.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, tendinte de evadare din cotidian: Berbecii vor dori sa se distreze, sa faca sport, sa practice jocuri (inclusiv jocuri de noroc sau speculatii financiare) si vor fi tentati de gustul aventurilor trecatoare.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, munca ii va obosi pe nativi care vor amana si vor lasa pentru a doua zi obligatiile curente. Discrete probleme digestive; apatie si dezinteres pentru activitatile obisnuite.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, relatiile parteneriale vor intra intr-un con special de abordare provocat de numeroasele aspecte disonante care ii vor obliga pe Berbeci sa-si tempereze reactiile si sa accepte rigorile unui dialog sau ale conditiilor contractuale ce trebuie respectate. Casa a X-a se va afla in continuare sub presiunea celor patru „malefici” care o tranziteaza si care impiedica multe dintre persoanele marture, nascute in acest semn, sa progrese ori sa-si puna in aplicare un plan personal de viata sociala si profesionala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...