Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, pronuntate probleme de familie. Grijile ar putea determinate de situatia materiala sau de starea de sanatate a rudelor apropiate, pentru altii, treburile gospodaresti si administrarea patrimoniului se desfasoara greoi.

Pe 24 iunie, se va produce faza de Luna Noua in Rac, care va avea rolul de a scoate in evidenta, o ipostaza privitoare la casa si familie: o schimbare sau un eveniment poate construi o noua realitate in legatura cu aceste segmente de viata si activitate.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, motive de inflacarare in plan afectiv sau de ambalare (iritare, enervare, revolta, trairi intense) provocate de copii (poate si pe fondul examene de data recenta sau in curs de derulare). Contextul ii va avantaja pe cei implicati in activitati sportive cu miza mare, bazate pe provocare, dandu-le ambitie, vointa, forta fizica, o buna coordonare intre trup si minte. Cei care lucreaza in domeniul umanist si artistic se pot simti cuprinsi de flacara creatiei sau a inspiratiei.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, este posibil ca Berbecii sa munceasca mai mult decat in alte perioade; moment bun pentru a face ordine la locul de munca, la propriu si la figurat. Posibile castiguri provenind din recompensarea unor activitati de mica amploare (de ex. colaborari ocazionale).

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, incepe sa se contureze un rastimp mai temperat in cadrul relatiilor parteneriale; nativii vor dori sa puna punct tensiunilor dintre ei si partenerul de viata sau asociatul in afaceri. Totusi, contextul nu va fi usor de suportat, provocarile venind si din alte sectoare de viata, justificand astfel, tendinta Berbecilor de a nu se mai lupta pe toate fronturile. La sfarsitul saptamanii, va incepe sa-si faca efectul opozitia Marte/Pluton care ar putea genera constrangeri si blocaje profesionale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...