Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie solicitata mai intens, incepand cu a doua jumatate a zilei de 24 ianuarie pana pe 26, spre ora 19. Luna le tranziteaza zodia, face tot felul de aspecte care vor avea o anume asprime ca forma de manifestare.

Fiecare dintre nativi o poate percepe diferit, in functie de rezonanta pe care acest tranzit il poate avea cu harta cerului nasterii lor. Nota generala va fi de enervare, de exasperare. Vor resimti mai puternic ca altadata o serie de situatii de viata obisnuite ca fiind insuportabile.

Reactiile lor vor fi brutale, marcate de irascibilitate si lipsa de diplomatie. Tentative de stabilizare in ganduri si sentimente pentru a lua deciziile cuvenite intr-o chestiune ce priveste o suma de bani, o investitie sau un plasament inteligent al capacitatii de munca si experienta.

Perioada 27-28 ianuarie poate adauga un strop de nemultumire la manunchiul de motive deja existent cu privire la felul in care se desfasoara o chestiune de munca in viata lor. Ei observa cum, pe zi ce trece, regimul muncii, al salarizarii, al relatiilor cu sefi, colegi, subalterni se degradeaza, cum o serie de masuri administrative le restrang cadrul de activitate sau cum locul de munca insusi, atacat din toate partile, nu le mai ofera posibilitatea de a realiza o cat de cata stabilitate materiala ori sociala.

De aici si o stare permanenta de asteptare incordata, pe ideea “azi ce o sa se mai intample?”. Relatiile afective si prieteniile sunt incercate de mici (mari?!) cutremure care pleaca de la judecati de valoare superficiale, nefondate sau de la concluzii eronate. In februarie, aceste disonante vor disparea, iar erorile se vor repara.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...