Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, framantari interioare si enervari provocate de lipsa banilor, de o cheltuiala recenta care nu a putut fi amanata si care i-a destabilizat. Unele proiecte, care vizeaza oameni si institutii ce i-ar putea ajuta, nu se vor desfasura conform intentiilor si intereselor lor.

Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), moment favorabil producerii unei transformari in plan personal ca efect al unei schimbari bruste de statut ori ca urmare a efectelor provocate de o deplasare in strainatate, cu scop stiintific, cultural, religios, umanitar care le poate deschide noi orizonturi sociale si profesionale. Se vor putea stabili contacte umane utile lor ce se vor consolida prin intermediul unor colaborari si parteneriate consfintite prin acorduri si contracte semnate destul de repede, fata de momentul cand oferta va fi formulata.

Posibilitate de schimbare rapida a opiniilor, a convingerilor, a scarii de valori sau a criteriilor de apreciere a oamenilor si evenimentelor pe fondul unor experiente de viata esentiale care, pe unii, ii va maturiza iar altora le va deschide perspective noi si capacitati de intelegere superioare.

Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, etapa importanta in planul functiei, exercitarii meseriei sau prezentei publice care impune rigoare, atentie la detatii, autocontrol, masura si oralitate reticenta in fata subiectelor delicate.

Luna Noua ii va pune pe unii Berbeci in fata nevoii de a accepta o situatie asupra careia nu vor avea prea mult timp sa reflecteze. Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de conflictele sau litigiile care ar putea atinge apogeul tensiunilor prin felul in care se vor desfasura ostilitatile: despartirile bruste, reactiile imprevizibile ale unor asociati sau initiativele nativilor nascute din dorinta de independenta, de libertate si de nesubordonare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...