Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, nativii pot fi provocati in contextul unor dialoguri aprinse, la schimburi de cuvinte si controverse. Este indicat sa nu se alimenteze cu nervi si subiectivism divergentele de opinii. Berbecii ar putea fi obligati sa fac dovada competentei sau a abilitatii profesionale in cadrul unor interviuri si consultari.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, preocuparile casnice si/sau domestice ii vor solicita si le vor schimba in chip dezavantajos programul de lucru. Posibile clipe de revolta interioara provocate de neregulile si ostilitatile cu care se confrunta in plan social, profesional cu sau fara implicare imaginii publice. Disconfort resimtit ori de cate ori nativii vor fi obligati sa actioneze impotriva vointei lor.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, dorinta de relaxare, de abandon al stresului cotidian prin activitati de reechilibrare emotionala sau de satisfactii obtinute prin desfasurarea acelor preocupari care le dau satisfactii compensatorii (vizite, petreceri, veselie, distractie, relaxare, sport, participare la activitati recreative sau artistice).

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, rutina ii va exaspera pe Berbeci. Mare incarcatura emotionala care le poate crea o stare de disconfort care sa-i impiedice sa-si desfasoare munca si activitatea profesionala. Stari de spirit (amintiri, regrete, obsesii, ingrijorari, amaraciuni care vin din trecut) a caror intensitate va fi resimtita cu mai multa acuitate in preajma zilei de 2 martie, cand va avea loc faza de Luna Plina in Fecioara; contradictii interioare generate de diferenta intre opiniile si convingerile personale si felul in care trebuie sa se supuna comandamentelor momentului la locul de munca, ceea ce presupune ca ei vor trebui sa-si calce pe inima intr-o chestiune de atasament, de convingere intelectuala, de optiune politica sau de interes material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...