Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 23 – 29 Ianuarie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 23 – 29 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Se pastreaza sau se consolideaza, Careul in T pe semne Cardinale (Berbec/Balanta/Capricorn) la care participa mai multe planete ce dau caselor I, VII si X ale cerului astral al nativilor din Berbec o dinamica obositoare. Berbecii se simt solicitati din toate partile, asupra unora se fac presiuni reale, de toate tipurile (sociale, familiale, relationale, materiale, profesionale, contractuale) iar ei nu au suficiente resurse interioare sau exterioare ca sa le gestioneze pe toate.

De aceea, in unele domenii de viata, pot aparea confuzii, conflicte, intarzieri. Un astfel de tipar astral se instaureaza pe 23 ianuarie si se repeta, cu mici nuante diferite, pe 29 (30) ianuarie 2016.

Desi casa a X-a este locuita de planeta Venus, din 23 ianuarie, ea reuseste doar sa atenueze forta de impact a evenimentelor asupra Berbecilor dar nu poate schimba sau inlatura potentialul de conflict instaurat deja.

Intre 24 si 25 ianuarie, relatiile afective se coloreaza cu mult “foc la inima”. Trairile sunt intense, ardoarea cu care acestea se manifesta in plan sentimental este remarcabila si, pentru multi, pasul spre aventuri de tot felul nu este deloc dificil.

Luna Plina din 24 ianuarie alimenteaza dorinta interioara de spargere a tiparelor de viata monotone. 26, 27 si 28 ianuarie sunt zile in care o serie de suferinte trupesti sau afectiuni mai vechi se resimt, in chipuri diferite, in functie de varsta. Un loc aparte il au, in acest tablou medical, gandurile, framantarile, nemultumirile care alimenteaza stresul, depresia, tulburarile metabolice.

Pe 29 ianuarie sunt vizate relatiile conjugale, de afaceri sau discutiile de principiu pe o chestiune parteneriala. Uneori, pentru se obtine, dupa caz, o acceptare sau o renuntare, ei pot fi amenintati, dezinformati, introdusi in scheme tactice de abatere atentiei sau de influentare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...