Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, Berbecii vor simti nevoia sa faca ceva deosebit alaturi de prieteni: o petrecere, organizarea unui eveniment, o excursie, etc.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42, si noaptea de 26 decembrie, efort de a se calma, dupa o perioada de stres, nevoia de a alunga gandurile rele din mintea si sufletul lor; posibile clipe de melancolie sau disponibilitatea de a se cufunda in amintiri.

In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn si va incepe sa atraga situatii cat de cat favorabile nativilor, pe directia casei a X-a; alaturi de Soare, Micul Benefic poate echilibra stresul cultivat de cei trei malefici reuniti in sectorul afirmarii sociale si profesionale.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, etapa plina de energie si capacitate de mobilizare rapida, eficienta si harnicie dar si destule prilejuri de enervare. Berbecii pot avea reactii surprinzatoare pentru cei din jur.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, nu vor fi excluse destabilizarile in plan banesc, provocate, cel mai frecvent, de cheltuielile masive efectuate intr-un cuantum mai mare decat in alte dati. In alt plan, in ciuda acestei perioade relaxate de sarbatori, Berbecii pot dezvolta stari de spirit generate de manevrele unor persoane din anturajul lor care incearca sa puna mana pe un bun patrimonial care, de drept, li s-ar cuveni nativilor. Nota generala a saptamanii va fi data de acumularea vibratiilor astrale pe semnul Capricornului unde se vor intalni patru planete alaturi de Luna Neagra, ceea ce va da o greutate specifica acestui sector pentru mai multe saptamani de acum incolo in relatia cu profesia, imaginea sau autoritatea socio-profesionala. Mercur, revenit la mersul normal din 24 decembrie, le va da posibilitatea sa “calatoreasca cu gandul” si sa aiba o comunicare rapida si interesanta cu cei aflati in strainatate (rude, prieteni, reprezentanti ai unor institutii).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...