Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), unor nativi le pot trece prin minte tot felul de solutii banesti care nu exceleaza prin onestitate. In cele mai multe dintre cazuri ele vor fi provocate de o situatie limita care ii impinge sa ia in calcul si asumarea riscului unor astfel de manevre.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, situatia se va schimba aproape pentru toti cei nascuti in acest semn zodiacal si asta se va traduce printr-o mare exuberanta si printr-o dorinta evidenta de a-si largi orizontul de cunoastere si de actiune. Unii vor dori sa faca excursii, altii vor vrea sa schimbe locul in care traiesc sau muncesc pentru a da un sens nou vietii lor.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, se contureaza o etapa mai incarcata, mai stresanta, mai enervanta in care activitatile cu grad sporit de risc ii vor pune in situatia de a se mobiliza si de a accepta ceea ce li se intampla apeland, pentru a se tempera, la banala filosofare “viata e grea, ce sa-i faci!”. In ciuda dorintei de a se plia pe urgentele momentului cu resemnare, in preajma zilei de 27 aprilie, se pot contura o serie de neconcordante, disfunctii, ghinioane sau incurcaturi pe directia relatiilor parteneriale. Subreda si plina de capcane poate fi si evolutia unor conflicte, desfasurate in plan personal sau chiar procesual.

In restul zilei de 29 aprilie, Berbecii vor simti nevoia sa evadeze din acest peisaj care nu le ofera, pentru aceasta etapa, nici o satisfactie. Dorinta lor de a se relaxa alaturi de prieteni se poate lovi insa de o stramtorare baneasca.

In seara zilei de 29 aprilie, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si, timp de o luna de acum in acolo, ii va pune in situatia de a-si reevalua si reformula deciziile anterioare legate de bani, castiguri si cheltuieli.

Nota generala a momentului este data influenta pe care o exercita dificultatile prin care trec nativii asupra sistemului neuro – vegetativ sau psihic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...