Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Tensiuni intre postura publica a unui nativ si datele de ultim moment ale structurii sale fizice sau psihice (boala, neputinte trupesti sau slabiciune sufleteasca), care il impiedica sa functioneze la intreaga capacitate.

Constatand acest lucru, unii isi vor spune ca au imbatranit si numai rezista la stres ca alta data, altii sunt framantati de o serie de probleme cu miza destul de importanta in economia vietii lor. Unii isi pot vedea postul sau responsabilitatea profesionala amenintata de o serie de evenimente peste putinta de a le impiedica sau controla (perioada vulnerabila 25/26 noiembrie).

Bune sunt relatiile cu strainatatea: mai intai, ca lant de oportunitati, apoi, dupa 28 noiembrie, si din perspectiva comunicarii la distanta pe toate caile ori chiar prin intermediul calatoriilor de scurta durata. Luna Noua creeaza pe 22/23/24 noiembrie un val de mobilizare interioara, de ambalare, precum si o disponibilitate crescuta in a face planuri.

Nuanta tine de ipoteza, dorinta, vis, speranta si nu are o dimensiune concreta (harnicie, eficienta, munca). Este buna pentru consolidarea unor planuri de viata resimtite difuz. Posibile surprize (nu toate placute), provocate de cunostinte ocazionale sau prieteni.

Unele relatii evolueaza straniu, aparent inexplicabil. Certuri fara nici un motiv, “ca din senin”, intre cei implicati in relatii afective. Luna Neagra se va instala dupa 28 noiembrie in casa sanatatii, dar si a relatiilor de munca.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...