Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, preocupari domestice.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, intensificare a relatiilor dintre parinti si copii; chestiuni de educatie sau de atitudine care ii obliga pe parinti sa recurga la masuri energice; posibil conflict intre parinti si copii daca cei din urma sunt la varsta adolescentei. Adultii vor manifesta un interes sporit pentru activitatile sportive in toate ipostazele: recuperare, intretinere, petrecere a timpul liber, antrenament sau intrecere organizata. Berbecii vor avea forta fizica, energie din belsug, combativitate si ambitie, suficiente motive pentru a face progrese sau a inregistra succese competitionale. Chef de aventura, de nou, de provocare in domeniul sentimental.

Pe 23 iulie, la ora 12:45′, se va produce faza de Luna Noua in Leu, care poate aduce o noutate in planul relatiilor bazate pe emotii, trairi interioare sau pasiune. Moment bun pentru a concepe un copil.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, concentrare pe una sau mai multe chestiuni de serviciu. Pe 26 iulie, Mercur va intra in zodia Fecioarei, respectiv in casa a VI-a a cestor nativi si va accentua spiritul speculativ al acestora care vor dori si, probabil ca, in cele mai multe cazuri, vor reusi sa transforme orice oportunitate intr-un prilej de castig. Posibile activitati desfasurate in paralel cu meseria de baza in vederea obtinerii unui venit, a unei experiente, a unei satisfactii ori a consumarii unei perioade de proba. Discrete tulburari gastrice si de metabolism.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie efort menit sa calmeze spiritele incinse de o disputa, de o controversa sau de un comportament dictat de subiectivism. Rastimp favorabil impacarii nativului cu diferite persoane sau initierii discutiilor de principiu in vederea unor colaborari sau parteneriate ce vor fi definitivate de la sfarsitul lunii septembrie a.c.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...