Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prezenta Soarelui in casa a VI-a este de natura sa-i oblige pe nativi sa-si concentreze energia, atentia si preocuparile asupra muncii.

Incepe, din 23 august, o perioada de efort, de implicare intr-un proiect ce presupune numeroase relatii cu oficialitatile; sectorul respectiv de activitate necesita realizarea unor documentari si apelul constant la avocati, notari, consilieri juridici, experti. Pe 24 si 25 august apare un al doilea pol de interes si anume relatiile parteneriale care cer un efort sporit de diplomatie si atentie.

In general, ele sunt delicate si, chiar daca unele detalii ale cooperarii sunt viciate de frecusurile vietii de fiecare zi (mici orgolii, intarzieri, neputinte sau superficialitate), este indicat ca Berbecii sa nu reactioneze brutal, asa cum ar fi tentati.

Mercur le este un bun sfetnic, ei putand beneficia de latura de bun consilier al planetei Mercur doar ca, din 25 august isi incepe traseul, prin aceiasi casa a VII-a, Luna Neagra care va subrezi, constant, relatiile de colaborare, contractele si toate parteneriatele, inclusiv relatiile conjugale. Atentie, asadar, la mesajele subtile sau presimtirile ce tin de relatiile interumane care se manifesta intre 27 si 28 august, pentru ca ele vor reaparea la un alt nivel de conflict, de-a lungul acestei toamne.

Unii nativi ar trebui sa-si reprime tentatia de a rezolva o chestiune baneasca sau un interes material intr-un chip…neortodox. Buna relatia cu strainatate (drumuri, corespondenta, telefoane) intre 23 si 24 august. Intre 25 si 27 august dimineata, Berbecii se pot lovi de ostilitatea cuiva, de obstructiile pe care le fac superiorii. Pe 27 si 28 august au nevoie de prieteni pentru spiritul acelora inventiv si descurcaret, fiindca ei s-au incurcat in hatisurile administrative.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...