Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, discutii legate de primirea unui bun sau de obtinerea unui avantaj material pentru care se va apela la tactici si manevre abile. In aceasta strategiie poate aparea o fisura de gandire sau de actiune care nu este conforma cu legile juridice, morale sau financiare. Preocupari etice sau medicale legate de aspectul mortii, al sfarsitului sau de transformari care au nevoie de regenerare.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, tentatia de a face o calatorie (excursie) in strainatate, contacte cu oameni si institutiile din afara tarii. Dor de duca, chemarea departarilor.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei care va dinamiza casa a VII-a relatiilor parteneriale. Discutii aprinse legate de un proiect sau de un contract. Posibila intensificare a conflictelor deja existente intre soti sau asociatii intr-o afacere. Unii, pot avea castig de cauza intr-o disputa sau intr-un litigiu minor.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului, in casa a VIII-a, si va mari capacitatea nativului de a intelege mai bine, din punct de vedere moral sau filosofic, limitele fiintei umane.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, rezistenta nervoasa, capacitate de a lupta, combativitate in relatiile de serviciu, in posturile publice, in consolidarea autoritatii socio-profesionale.

Pe 27 octombrie, dupa ora 15:49′, posibile surprize de la prieteni sau aflarea unor vesti care ii vor lua pe nativi prin surprindere cu privire la un cunoscut de al lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...