Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

1 noiembrie: o zi dedicata meditatiei responsabile, gandurilor care au, deseori, ca punct de plecare in acest bilant interior, munca, banii, siguranta profesionala, plasamentul avantajos al capacitatii de munca. Intre 22 si 23 noiembrie starea de spirit a Berbecilor se schimba, ei dovedindu-se siguri pe sine, ambitiosi, gata de lupta, gata de atac, gata sa ia decizii rapide si sa treaca imediat la actiune. Ei pot fi provocati, presati, constransi de partenerii de afaceri sau de partenerii de viata ori de alte persoane cu care se afla in relatii de cooperare.

Un alt motiv pentru care nativii sunt atat de activi poate fi o componenta conflictuala, procesuala care ridica, brusc, o serie de chestiuni curente de viata si activitate, la rangul de “urgente”. In acest rastimp se pot naste sau amplifica o serie de conflicte mai vechi.

Aspect prost pentru relatiile cu justitia si procesele in derulare. Pe 24 si 25 noiembrie, la ordinea zilei sunt problemele banesti. Intre 26 si 27 noiembrie, comunicarea se afla la cote mari de interes si solicitare. Berbecii trebuie sa se exprime in public fie in contextul unui examen, fie al unei audieri, fie sunt obligati sa se confrunte cu un numar mare de noi cunostinte fata de care nu se pot limita la un schimb politicos de salutari ci cu care trebuie sa faca un schimb de idei, de opinii si interese.

Contextul este presarat cu dificultati, cu stres, cu riscul permanent de a aluneca in dispute si tensiuni. Contribuie la asta, si faza de Luna Plina din 26 noiembrie, care se construieste pe semnul de Foc al Sagetatorului, realizand cu Soarele natal al fiecarui Berbec si Uranus in tranzit, trigoane care pot complica, prin intensitate si pericol iminent, o stare de fapt tinuta pana nu demult sub control.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...