Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal avantajat de recentele evenimente astronomice care ii aduc in prim-planul vietii publice si dau vietii lor personale o relevanta speciala. Pana la sfarsitul saptamanii analizate, ei vor avea multa energie de absorbit dar si de asimilat atat de la Marte cat si de la Soare, ceea ce poate fi un element pozitiv in economia lor “energetica”.

Berbecii vor fi motivati de un proiect, entuziasmati de ceea ce fac sau de ceea ce intentioneaza sa faca si pentru care se pregatesc ori se antreneaza pentru a fi in forma mai tarziu. Singurul care poate da, uneori, lucrurile peste cap, este Uranus. El face de multe saptamani o relatie dificila cu Pluton, ceea ce poate reprezenta, in continuare, o amenintare la adresa posturii lor publice sau unui intreg context de fapte si consecinte in plan profesional, social, public, de imagine sau de autoritate.

Zilele de 21 si 22 martie aduc un varf al acestui tip de energie masculina de care vorbeam care ii poate suprasolicita: de aici, enervari, agitatie, stari de neliniste si incapacitatea de a avea rabdarea necesara pentru a analiza la rece o situatie sau de a cumpani o decizie.

Multe evenimente se produc repede, pe “negandite”, ceea ce poate avea consecinte neplacute daca acestea au o importanta mai mare in echilibrul vietii lor de fiecare zi. Pe 23-24 martie probleme de administrare dar si un mic “bine” (o inlesnire, amanarea unei plati, o relaxare financiara etc.).

Multe, prea multe vorbe si idei pe 25 si 26 martie. Pricina de navala sentimentala, Pe 27 si, ulterior, pe 28 martie, Luna le aduce probleme casnice, domestice sau patrimoniale asociate cu ingrijorare sau teama.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...