Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), se pot stabili conexiuni intre trecut si prezent, plecand de la amintiri, de la lectura unei corespondente sau de la evenimentele de data recenta care vor pune intr-o lumina speciala faptele din trecut, dandu-le o explicatie plauzibila.

Este vorba de un proces interior, destul de bogat in conotatii, care se va plia pe realitatea concreta, facandu-i pe Berbeci sa traiasca intr-o lume a sufletului si a psihicului. Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, nativii vor avea initiativa, speranta, vor face demersuri in vederea stabilirii unui contact cu persoane sau institutii din strainatate.

Altii se pot apuca de studiul uneia sau a mai multor limbi straine, mai ales in ipostaza de perfectionare, aprofundare si rafinare a acestui mijloc de exprimare. Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, moment de asumare a unor responsabilitati.

Uneori, aceasta atitudine poate veni ca urmare a unei “chemari la ordine”, a unei analize a performantei lor profesionale, astfel incat, pe fondul unor observatii cu privire la lipsurile din munca lor, Berbecii sa fie nevoiti sa se concentreze si sa schimbe atitudinea fata de sarcinile de serviciu.

In cazul unor persoane care au functii sau carora li se incredinteaza misiuni dificile, se poate vorbi de consultari, indrumari sau de stabilirea unor conditii – cadru in care nativii sa-si exercite competentele si atributiile, ei insisi aflandu-se, permanent, sub un control atent.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), surprize cu privire la prieteni sau grupuri bazate pe simpatie sau viziuni comune. Posibilitatea ca, din aceasta perioada, ei sa se apropie ori sa se integreze in structuri noi sau sa faca cunostinta cu personaje – cheie intr-o logica a relatiilor sociale. Intreaga saptamana va sta sub semnul unor mecanisme de gandire care ii vor obliga sa reaseze relatiile afective pe principii noi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...