Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, posibile preocupari legate de trecut, analiza a gandurilor si sentimentelor ce i-au animat candva pe nativi, clipe de nostalgie si inmuiere sufleteasca; uneori, toate acestea pot fi starnite de o discutie care ii obliga sa scoata din camarile sufletului chipuri, intamplari si trairi uitate ori ascunse de mult timp.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 Berbecii vor reveni la viata activa, avand reactii rapide si trairi intense, fiind inclinati sa ia decizii pripite, mai putin analizate, in functie de provocarile momentului. Unii, mai ales cei aflati intre 40 – 42 de an, vor dori ca existenta lor sa ia alta directie, fiind gata sa-si schimbe optiunile fundamentale, pentru a opera innoirea dorita.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, nativii vor fi cuprinsi de pragmatism. Preocuparile lor vor fi axate pe ideea castigurilor banesti si aflarii unor solutii pentru a iesi din noianul problemelor financiare cu care se confrunta.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, posibile deplasari de scurta durata obositoare. Discutii care impun combativitate. Berbecii vor trebui sa demonstreze ceva, sa se apere, sa explice ori sa invinga, prin argumente, logica si relevanta, o premisa relationala sau educationala (examen, test, verificare a pregatirii profesionale).

Din 20 mai, cand Soarele va intra in casa a III-a educatiei si a comunicarii, aceste aspecte ar putea deveni prioritare.

Pe 25 mai, la ora 23:31′, va avea loc faza de Luna Noua in Gemeni; ea ar putea da o coloratura speciala evenimentelor ce tin de specificul casei a III-a, despre care vorbim, dar ar putea marca o cotitura sau aduce un element de noutate (cunoasterea unor locuri noi, a unor persoane noi, stabilirea altor tipuri de relatii si dialoguri, asimilarea unor informatii) care pot schimba datele unei probleme personale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...