Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Celor nascuti in Berbec li se contureaza un tablou astral oarecum stringent, la fel de activ ca si in ultimele doua saptamani dar nu la fel de fructuos sau usor de suportat.

Singurul element bun care lucreaza in favoarea lor este trigonul dintre Uranus/Jupiter doar ca, directiile pe care lucreaza acest aspect, le activeaza dorinta de a se distra, de a petrece, de a se exterioriza. Este o perioada a aventurilor, a placerilor vietii care li se ofera, care ii provoaca, pe care nu le pot refuza si pe care le doresc ca o compensare la o serie de tensiuni existentiale anterioare, care i-au suprasolicitat, sau actuale care ii nemultumesc.

E o relaxare, e o desfatare dar este si o forma de protectie prin uitare sau compensare in toata aceasta alunecare a lor pe panta placerilor (mai ales intre 20 si 21 iunie). Momentul este bun pentru actori, interpreti, creatori din toate domeniile de activitate care se pot remarca prin marea lor forta artistica. Soarele si Marte isi vor pune amprenta in activitatea de fiecare zi legata de chestiunile de familie care nu se rezolva si care par a se acutiza.

Intre 22 si 24 iunie dimineata, existenta lor este marcata de chestiuni de serviciu, de initiative practice, de efort pentru a duce la indeplinire o serie de preocupari care pot fi platite chiar daca ele nu reprezinta o activitate profesionala constanta (“ocazie”, propunere acceptata, scurta colaborare).

Din 24 iunie dupa amiaza pana pe 26 iunie, nativii vor fi solicitati in plan partenerial, contractual, de catre colaboratori sau parteneri de afaceri pentru o chestiune locativa, imobiliara, domestica (afaceri intre rude) care nu face placere si nici nu aduce vreun beneficiu.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...