Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 20 – 26 Februarie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 20 – 26 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20, 21 si 22 februarie dimineata, se anunta situatii care nu atrag dupa ele neplacerii. Dimpotriva. Poate fi vorba de entuziasm, de bucurie creatoare, de inspiratie, de exercitare a unei activitati intr-un domeniu artistic, cu autoritate si putere de convingere.

Parintii apartinand semnului Berbec vor fi autoritari fata copiilor de varsta mai mare, cu privire la un stil de viata sau la o conduita ori fata de ceea ce doresc cei mai mici. Ei le pot oferi solutii ingenioase, mai putin pedagogice, dar eficiente. Cei aflati la varsta adulta pot aborda secventele de viata personala cu orgoliu, cu un aer demn, facand pe “interesantii” sau chiar pe “dificilii” pentru a le arata celor din jur ce valoare au ei si cat sunt de importanti, prin urmare ce concesie le fac ei, unora si altora, atunci cand discuta cu ei sau.

Tranzitele actuale ii transforma in niste fiinte impetuoase, dornice sa se afirme cat mai repede, daca sunt tineri, si sa se instaleze in constiinta celor din jur, daca sunt maturi, prin capacitatea de a decide si de a conduce sectoare dificile de activitate. Relatiile cu strainatatea sunt avantajate in acest rastimp. Unii, care au mai facut asta in viata lor, pot castiga bani din pariuri neobisnuite sau recurgand la speculatii care le dau frisoane celor din jur numai la gandul riscurilor asumate.

Intre 22 februarie (dupa ora 13:25) si 24 februarie, este perioada cand are loc faza de Luna Plina in Fecioara, ce-si va pune amprenta pe casa a VI-a a muncii, de unde si o serie de preocupari organizatorice, administrative la locul de munca dupa cum, pe segmentul sanatatii, nativii pot fi nevoiti sa se intoarca la regim, interdictii alimentare, proceduri de detoxifiere a organismului.

Intre 25 si 26 februarie, unii vor fi obligati sa se confrunte cu stari de spirit provocate de situatii parteneriate dezechilibrate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: