Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie solicitata la maximum pe sectorul cariera, imagine, dezvoltare si afirmare personala prin activitate profesionala, misiuni sociale.

Pe casa a X-a se afla patru, si pentru doua zile (22 si 23), cinci planete, care formeaza relatii importante cu Uranus din casa I si a VII-a. Intra in joc, direct sau prin reverberatii, toate casele existentiale. Prezenta Lunii Negre in Casa muncii poate actiona discret in directia alterarii unor ipostaze fie publice, fie ce tinteau succesul; de aceea, faza de Luna Noua din ziua de 22 decembrie poate sa fie doar inceputul unor disonante.

Probabil ca, in viata unora, se va instala o stare de asteptare incordata, de vigilenta sau chiar de pregatire pentru o batalie (de idei, de opinii, de interese, de stil de munca, de conducere). Saturn va intra pe 23 decembrie in casa a IX-a, locuita de Sagetator, o zodie de Foc, similara ca vibratie cu “focul” Berbecului natal, care le va imprima de acum in acolo, pentru mult timp, o combativitate sporita.

Ea se va manifesta diferit, va cunoaste intensificari sau atenuari, dar, in principal, va accentua o lupta cu sine a fiecarui nativ care se va opune multor influxuri sau situatii-limita pentru ca nu le identifica natura si rostul. Zgomot, agitatie, osteneala, stari provocate de prieteni intr-o legatura indirecta cu sarbatorile, care se pot colora pe 25 decembrie seara cu nuanta conflictului personal sau a ostilitatii fatise.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...