Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 20-26 August 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), framantari interioare de mai mica sau mai mare intensitate in functie de modul de viata si ipostazele particulare prin care trece fiecare Berbec. Unii vor dori sa-si puna in ordine gandurile, altii, sentimentele; unii vor simti nevoia de a se desprinde de o serie de factori ai trecutului care nu le permit o evolutie pe masura aspiratiilor lor dar, pentru care nu au suficiente resurse interioare ca sa se mobilizeze in directia acestei schimbari. Unele persoane pot trece prin rascoliri si insomnii legate de perspectiva, deloc linistitoare, a locului lor de munca. Nota generala poate fi de stare proasta, mai mult psihica decat organica. Și totusi, de-a lungul saptamanii viitoare, in cazuri particulare, unii isi pot rezolva destul de bine o serie de problemele personale.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, nativii parca prind aripi si putere. Se mobilizeaza, sunt harnici, activi, eficienti, intreprinzatori, au initiativa, se implica in tot felul de activitati.

Pe 23 si 24 august, relatia bani-munca poate fi bantuita de zvonuri cu privire la eventualele masuri administrative care i-ar putea afecta. De aici si dorinta de a-si lua masuri de siguranta: un al doilea job, o colaborare, o activitate pe cont propriu.

Intre 25 si 26 august, dialogurile vor fi complicate in planul negocierilor sau al revendicarilor modeste la locul de munca. Mai prost aspectate vor fi relatiile si comunicarea cu cei din strainatate. In planul activitatilor comune sau si al deplasarilor se pot naste mici dispute, neintelegeri trecatoare si conflicte de interese sau divergente de opinii. Strainatatea va reprezenta, de la sfarsitul saptamanii viitoare, un reper la care Berbecii, mai ales cei tineri sau cei intre 47 – 49 de ani, vor reveni insistent ca la o ipoteza de viata luata tot mai serios in calcul.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...