Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, continua starile de incordare si efort pentru a face fata provocarilor profesionale instalate cu o zi in urma. Nativii se pot confrunta cu constrangeri si limitari.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, intalniri neasteptate cu persoane importante sau interesante care pot interveni in viata si activitatea nativilor in chip autoritar. Cei tineri pot cunoaste persoane speciale, pe care le admira si de la care vor avea ce invata. Dinamica speciala a relatiilor afective care pot cunoaste momente de suspans. In general, Berbecii vor fi plini de ambitie si initiativa ori de cate ori va fi vorba sa cucereasca o femeie; provocarea va fi traita intens.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, dorinta de calm si stabilitate sau de mai multa ordine in viata personala. Totusi, tinand cont ca, in ziua de 6 septembrie, va avea loc faza de Luna Plina in Pesti, pe axa caselor VI-XII, se poate anticipa ca nativii vor fi obligati sa se aplece cu mai multa sarguinta asupra sarcinilor de serviciu. Din punctul de vedere al sanatatii, va fi un moment prielnic pentru activitatile ce impun efort fizic, rezistenta nervoasa si un psihic stabil care sa le permita nativilor sa lucreze sub presiunea unor termene de predare sau a unor exigente speciale. In acest sens, ii va ajuta si planeta Marte care, pe 5 septembrie, la ora 12:35′, va intra in zodia Fecioarei si le va da un plus de metoda si rabdare ori de eficienta in demersurile practice.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, revenire a provocarilor in plan profesional care ii vor obliga pe Berbeci sa se angajeze intr-o competitie. Etapa parteneriala delicata, marcata de ostilitati, opozitii si neintelegeri sau de incapacitate de a reglementa relatiile contractuale, destabilizate de factori mai putin obisnuiti. Artistii si sportivii vor avea succes sau posibilitatea sa se afirme in strainatate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...