Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Noaptea de 19 septembrie le poate da un somn ingreunat de gandurile pe care si le fac in legatura cu o pacaleala legata de bani. In restul zilei de 19, apoi pe 20 si in prima parte a zilei de 21 septembrie, ei se pot simti bine, pot fi veseli; se gandesc la “iesiri in peisaj” sau la “schimbari de peisaj”; unele dintre acestea pot viza un drum, o excursie, alteori ele pot viza o schimbare in viata afectiva.

Au chef de noutate, de provocari. Etapa este traita intens si, de multe ori, ei pot obtine ceea ce-si doresc. Din 21 septembrie incepand cu ora 16 si pana in seara zilei de 23 septembrie ora 21 se pot confrunta cu probleme oficiale, de o anume gravitate poate si cu rezonanta publica.

Cariera este, pentru multi dintre nativi, o chestiune majora si nu tocmai usoara, pentru ca se contureaza derapaje in sectorul aliante, parteneriate, contracte, intelegeri si colaborari sau cooperari. Intre 24 si 25 septembrie vor fi obligati sa faca fata multor evenimente in contextul carora vor cunoaste multa lume sau, poate ca ei insisi le vor cultiva in scopul de a-si largi cercul cunoscutilor.

In seara zilei de 25 si dimineata zilei de 26 septembrie, o chestiune esentiala se aseaza de-a curmezisul existentei lor, obligandu-i sa ia act de disfunctiile de care nu aveau cunostinta pana la acea data si pe care nu le pot lasa sa lucreze in continuare in dezavantajul lor. Perioada 25/26 septembrie pare a fi delicata si confuza, alunecoasa si riscanta pentru audieri, procese etc.

Din 25 septembrie, Berbecii pot avea discrete probleme de sanatate, legate de sectorul abdominal, de cel hepatic sau de cel metabolic, cu sau fara legatura directa cu alimentatia curenta. In planul muncii si activitatii profesionale se vor ridica o serie de probleme organizatorice si administrative.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...