Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, motive de entuziasm. Cei tineri se vor arata gata sa se distreze, sa chefuiasca, sa se relaxeze, sa faca sport. Cei maturi vor fi avantajati daca lucreaza intr-un domeniu al creatiei, al inspiratiei artistice.

Secvential, unii se pot avanta in jocuri de noroc sau in speculatii; daca, pentru o clipa, norocul le va surade, este bine sa se limiteze la ceea ce au castigat in acel moment si sa nu insiste, fortand norocul. Cei care intentioneaza sa plece din tara pentru mai mult timp pot primi avize favorabile, se pot prezenta la interviuri, pot participa la vizionari si preselectii, contextul astral favorabil mai ales din 21 noiembrie seara, cand Soarele va intra in casa relatiilor cu strainatatea.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, Berbecii vor avea preocupari legate de activitatea curenta, profesionala care vor impune nevoia de a se conforma unor directii de actiune, interese sau prioritati cu care ei nu sunt de acord.

Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, aspecte ciudate, legate de o chestiune juridica: opozitii ale unor persoane oficiale sau institutii fata de o cerere, pretentie sau demers legal. Se vor observa contradictii si ostilitati care vizeaza imaginea, functia, autoritatea profesionala.

Pe 25 noiembrie, dubla Cuadratura, la grad perfect (15 grade), alcatuita din perechile: Jupiter Conjunctie Luna si Venus Conjunctie Pluton, pe directia Balanta/Capricorn, respectiv casele VII/X, va consolida o stare proasta de lucruri sau va perpetua un conflict in justitie.

Pentru cei care au sau au avut demnitati publice, aceasta perioada delicata, riscanta sau conflictuala se va repeta, de la caz la caz, fie la sfarsitul lunii martie 2017, fie de la sfarsitul lunii mai pana la sfarsitul lunii iulie 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...