Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prin intrarea Soarelui in casa X-a a cerului de nastere al Berbecilor si prin relatiile pe care acesta le va avea in urmatoarele 30 de zile se vor ridica o serie de aspecte mai complicate care vor radicaliza unele sectoare de viata, obligandu-i, deseori, pe nativi sa abordeze aspecte de viata dificile, in incercarea de a le solutiona, alteori sa fie obligati sa adopte o atitudine, un stil de viata modificat fata de oameni si evenimente.

Pe acest sector important al existentei lor va opera nu doar Soarele in tranzit ci si faza de Luna Plina din 25 decembrie care, unora, le poate aduce un succes sau ii poate conduce spre un punct esential al vietii.

Pe 19 si 20 decembrie Luna, in tranzit prin sectorul lor astral, le da entuziasm, incredere si speranta. Pentru moment, in aceste doua zile au impresia ca totul in viata lor este posibil, ca nimeni si nimic nu va fi suficient de puternic incat sa le blocheze drumul. Este o perspectiva putin realista.

Intre 21 si 22 decembrie preocuparile practice privesc mai cu seama un castig sau o rezolvare baneasca. Pe 23 si 24 decembrie, Berbecii vor fi comunicativi, veseli, deschisi, dornici de excursii, calatorii, schimbare de peisaj.

Pe 25 decembrie se vor dedica chestiunilor casnice, domestice sau relatiilor de familie. Desi ziua de 25 decembrie se asociaza, pentru multi cu sarbatoarea Craciunului, increngatura aspectelor de viata personala si publica, a vietii de familie cu relatiile parteneriale se pun destul de acut si nu intotdeauna confortabil.

In proportii si cu semnificatii diferite in biografia personala, aceasta perioada poate genera blocaje, ostilitati sau tensiuni interioare. Unele aspecte de viata care se vor contura perioada 25/26 decembrie s-ar putea sa nu le faca pe deplin placere, fiind obligatii sa se achite de niste datorii morale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...