Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 19-25 August 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, continua preocuparile legate de casa, activitati nascute din nevoia de a rezolva situatii urgențe in gospodarie (stricaciuni, avarii, reparatii , interventii care nu pot fi amanate). Posibile tensiuni familiale; efort de a mentine echilibrul necesar desfasurarii muncii in echipa. Cu toate acestea, conflictele intre parteneri, mocnite sau vag conturate pana acum, pot izbucni din cauza acumularii, de-o parte si de alta, a mai multor nemultumiri presarate cu mult subiectivism. Berbecii vor avea tendinta sa reactioneze brusc, intempestiv si destul de brutal, aratandu-se ostili multor solutii.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, sentimente traite intens; arderi interioare. In relatiile afective, Berbecii pot da dovada de lipsa de masura, nerabdare si despotism.

Pe 21 august se va forma aspectul de Luna Noua care va genera situatii speciale, cu valoare de destin, la care va contribui dublul trigon pe care Saturn, in conjunctie, la 21º Sagetator, cu Luna Neagra il va face cu Marte, in conjunctie cu Sensul vietii. Impactul acestui context astral va fi sporit de o eclipsa totala de Soare.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, se vor accentua tensiunile in relatiile cu colegii sau cele privitoare la sanatatea nativilor, mai ales ca, la inceputul zilei de 23 august, Soarele va intra in zodia Fecioarei, dandu-le nativilor motive sa se ocupe de refacerea formei lor fizice alterate de o suferinta legata de disfunctia organelor situate in abdomen (stomac, duoden, intenstine, ficat, vezica biliara, apendice) apeland la dieta, regim, cure sau tratamente corporale.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august se va reface patratul mistic, care a functional pe 19 august, generand sau readucand in prim-planul atentiei lor chestiunile relationale si conflictuale de care vorbeam si care nu au fost rezolvate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...