Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, zi incarcata prin mesajele astrale “in cheia” Scorpionului sporite de faza Lunii Noi, care va avea loc in aceiasi zi, la ora 13:42′, in aceiasi zodie, dandu-le unora posibilitatea sa “renasca din propria cenusa” si sa apuce pe alt drum ori de a suferi transformari substantiale atat intr-un registru financiar cat, mai ales, in privinta universului de idei si perceptii despre valorile fundamentale ale vietii si ale mortii. Mecanismele banesti sau avantajele materiale se contureaza intr-un chip diferit decat pana acum obligandu-i pe nativi sa ia in calcul si alte premize decat au facut-o pana acum.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, informatii si relatii cu strainatatea prin intermediul unor persoane sau institutii. Capacitate de a invata, de a se perfectiona sau de a acumula cunostinte intr-un domeniu profesional prin stagii si studii de specialitate.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, premize rigide, care nu lasa loc la interpretari subiective obligandu-l pe nativ sa vegheze la felul in care se desfasoara viata lui publica si ce decizii ia daca are functii si responsabilitati.

Pe 22 noiembrie, la ora 05:05′, Soarele va intra in zodia Sagetatorului, dand semnificatilor legate de constiinta si profesie o noua sansa de evolutie dar, sporind, totodata, sansele de a face deplasari peste hotare.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, posibile surprize de la prieteni ori evolutie neasteptata a relatiilor de prietenie. Opozitia Uranus/Marte, pe directia Berbec/Balanta a caselor I/VII, ar putea reprezenta substratul astral al unor conflicte intre soti si asociati ori intre posibilii colegi dintr-un proiect. Nativii ar trebui sa evite initiativele spontane, asupra carora nu au meditat, gesturile hazardate si afirmatiile nefondate pe argumente, mai ales in contextul unor litigii sau procese.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...