Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, influxurile Lunii pot influenta somnul nativilor sau ii pot tine trezi din cauza framantarilor interioare pe care le amplifica mai ales daca sunt motivate de o chestiune financiara.

Din zorii zilei de 18 martie si pana 20 martie, la ora 17:30′, posibile dorinte de a schimba ceva in planul evolutiei personale fie prin acumularea de cunostinte, fie prin provocarile pe care le-ar aduce o calatorie, o stramutare in alta tara. Starea lor generala este de neliniste, de nerabdare.

Pe 20 martie, la ora 13:29, Soarele va intra in semnul zodiacal natal si le va insufla energie, determinare si vointa. Berbecii vor fi mai puternici, mai “in forma”, mai pregatiti sa infrunte situatiile neplacute si sa le rezolve prin gesturi categorice si radicale.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, frecvente aspecte restrictive care vizeaza autoritatea profesionala, imaginea publica, notorietatea, simpatia sau increderea celor din jur. Moment anevoios, mai ales in plan psihologic. Comportamentul nativilor se va caracteriza prin indarjire, rezistenta si/sau incapatanare.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, mici surprize de la cunoscuti si prieteni. Nota generala a saptamanii va fi data de cele patru planete care vor tranzita zodia Berbecului si care vor imprima o dinamica speciala, atat in aspectele minore cat si in cele majore ale existentei nativilor.

Pe 24 martie, opozitia Mercur/Jupiter, la grad perfect, va reprezenta un factor de risc pentru dialoguri, negocieri, discutii de principiu in vederea semnarii unui act (acord, intelegere, minuta, contract sau conventie legala/legalizata) precum si lezarea Soarelui de un aspect prost de moment, sunt motive astrale intemeiate pentru ca Berbecii sa evite luarea unor decizii si sa amane intalnirile cu acest scop. Context delicat pentru cei care depun marturii sau fac declaratii intr-o procedura juridica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...