Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 18-24 Iunie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 18-24 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cele mai solicitate sectoare vor fi cele legate de mica scolaritate sau de studiile inalte, de comunicare si de calatoriile de scurta sau de lunga durata. Mule dintre discutii si intentii vor fi supuse in permanenta unor oprelisti fie de natura legala, fie administrativa.

Dar, cel mai important context pentru care unele demersuri, pe directiile amintite mai sus, priveste schimbul de informatii, dialogul neconstructiv dintre subiect si reprezentantii unor institutii care ridica obiectii, pretentii sau pun tot felul de piedici, nu intotdeauna justificate, astfel ca, de multe ori, se va putea vorbi de sicane, exagerari, exces de zel.

Situatia se complica cu cat nativii se apropie de 20 iunie, spre ora pranzului, cand se alcatuieste faza de Luna Plina, care tinde sa impinga la maximum tensiunea si conflictul relatiilor Berbecului cu profesorii, examinatorii, sefii unor institutii de profil (primarii, ministere, vama, etc.) din tara sau strainatate. In acest rastimp comunicarea va atinge apogeul confuziei si nervozitatii.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal se radicalizeaza relatiile de familie, dar, totodata, se contureaza si ipostaze care ii vor face sa se cramponeze de unele bunuri de familie.

Din 18 iunie, in sectorul casei a IV-a, al aspectelor care tin de familia din care provin, isi va face simtita prezenta planeta Venus, ceea va accentua latura subiectiva, emotionala a reactiilor acestor nativi. Acestui tranzit i se va alatura, sporindu-i intensitatea, din 21 iunie, Soarele care, la randul lui, va intra in zodia Racului.

Atentie la discutiile in care se vor angaja Berbecii intre 21-21 iunie la locul de munca, context in care pretentiile personale sau sugestiile reformiste nu vor fi privite cu ochi buni. Intre 23 si 24 iunie, dorinta unora de a se intalni cu prietenii va fi justificata mai ales de nevoia gasirii unor solutii la imprejurarile de viata si activitate complicate de felul in care evolueaza probleme lor financiare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...