Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), regrete cu privire la o cheltuiala care ar fi putut fi evitata sau la felul superficial in care au tratat un eveniment ori au neglijat o informatie atunci cand au luat o decizie baneasca.

Din 18 februarie, Soarele va tranzita zodia Pestilor, respectiv casa a XII-a. Berbecii vor resimti puternic impactul planetelor din acest sector care vor intensifica procesele interioare sufletesti. Nativii vor da dovada de emotivitate pe fondul unor trairi profunde, bogate, speciale, care vor tine cont de sensibilitatile celor din jur. Dar, pentru ei, ca oameni de actiune, aceasta stare va fi perceputa ca o frana in calea promptitudinii si vitezei lor specifice de reactie.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), posibile ambalari cu privire la ideea sau la atitudinea pe care ar trebui sa o adopte. Va fi vorba de implicare, de activism desi, din punct de vedere astral, aspectul indica mai degraba exagerare si lipsa de moderatie si prudenta.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), persoane care au functii si responsabilitati vor fi obligate de imprejurari sa actioneze cu “mana forte”, sa fie dure, categorice, imperative in ceea ce decid ca program de actiune si traseaza altora ca responsabilitati sau evalueaza ca rezultat.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, Berbecii pot primi informatii de la prieteni sau despre prietenii care ii vor surprinde. Nota generala a saptamanii va fi data de prezenta celor trei planete in tranzit prin semnul lor zodiacal care ii vor dinamiza, ii vor incita la actiune si la initiativa. Comportamentul lor va fi marcat de spontaneitate, promptitudine si eficienta. In ultimele zile ale saptamanii se vor intensifica tensiunile intre ei si parteneri; disputele si controversele se vor ivi din senin iar Marte, guvernatorul lor, aflat si el in Berbec, ii va face combativi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...