Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal care isi traieste ultimele zile de glorie prin prezenta Soarelui in acest semn. Iesirea din zodie se face printr-un moment special, cel de Luna noua, ceea ce le poate oferi nativilor ipostaza unui inceput pe care il asteptau, il doreau sau de care aveau nevoie.

Este clipa lor de debut de peste an, momentul cand ei deschid larg usile noului in viata lor. Unele evenimente pot avea aspectul de noutate absoluta, de premiera, altele pot doar sugera ca ceva din viata lor apuca pe un drum nou. Din 20 aprilie, casa banilor va deveni mai importanta decat pana acum, in economia vietii lor de fiecare zi, aducand nu neaparat stari, atitudini si evenimente ne mai traite ci doar unele care nu au functionat atat de imperativ pana acum.

Se vor preocupa sa faca rost de bani, sa-i plaseze, sa-i distribuie, sa fie organizati si responsabili. Intreaga saptamana unii nativi pot fi obligati sa analizeze relatia lor cu locul de munca din perspectiva banilor primiti mai ales daca o relatie salariala se deterioreaza sau sunt informatii ca datele unui contract se vor modifica ori institutia insasi la care lucreaza trece prin situatii complicate.

Alteori functia si responsabilitatile (complicate, conflictuale opri paguboase) pot greva intr-un anume fel veniturile ce decurg dintr-o activitate. Fiecare isi va gestiona aceasta etapa delicata cum poate si dupa interesele de moment dar nota generala nu este una favorabila si nici prea lesne de rezolvat. Zile apasatoare pe 19 si 20 aprilie, zile de agitatie sterila si discutii in van, pe 21, 22 si 23 aprilie, dimineata. Din dupa-amiaza zilei de 23 aprilie, apoi, pe 24 si 25 aprilie, unele relatii de familie se radicalizeaza, nascand tensiuni.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...