Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 17-23 Septembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 17-23 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), in masura in care, nativii care locuiesc in Romania nu vor dormi si vor fi cuprinsi de ganduri, este posibil ca aceste trairi interioare sa se asocieze cu tristete si sa le induca sugestia abandonului unei probleme careia nu-i mai vad nici o rezolvare si nici un rost.

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), viata de fiecare zi ii va acapara si ii va obliga sa fie activi si sa descurce itele cotidianului efervescent.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), unii traiesc simplu, adica de azi pe maine, din punct de vedere banesc, altii vad numai pericole si intra in panica la orice zvon care pare sa le ameninte micile economii sau venitul lunar. Cei care au mai multi bani vor avea alte griji: investitiile, de exemplu.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), perioada in care se vor intalni cu rude, cunoscuti ocazionali, vor discuta cu vecinii sau cu persoanele intrate de curand in cercul lor de apropiati, in speranta ca vor afla, de la partenerii lor de dialog ,informatiile necesare lor. Relatie divergenta pe segmentul strainatatii. Pentru unii, acolo, departe, ceva merge prost sau ridica piedici legate de un colet, un transport, o corespondenta, o calatorie, afaceri sau studii. Soarele va deschide, din 22 septembrie, oportunitati pentru o reasezarea fireasca, mai profitabila a unor relatii (mai ales cele dintre soti) prin discutii lamuritoare sau prin intelegeri. Venus va intra in casa beneficiilor materiale care depind de alte persoane si va sustine, din pacate, intentiile necinstite ale celor cu care au lucrat, pana acum, destul de bine.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, se vor suprapune solicitari din sectoare diferite de viata (casnicie, familie, profesie, viata personala).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...