Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal solicitat intens pe relatiile de munca si pe sectorul sanatate. Pe aceasta axa patronata de zodiile Fecioara/Pesti se aduna nu mai putin de opt posturi astrale care interactioneaza, alcatuit un manunchi stufos de opozitii.

Ele vor da nota generala preocuparilor cotidiene in care se pot identifica elemente specifice cum ar fi munca, efortul fizic, volumul mare de munca, dorinta oricarui nativ de a fi eficient, asumarea multor sarcini de serviciu, nevoia de a intra in legalitate sau de a actiona corect. Sectorul casei a XII-a indica o serie de ganduri si framantari interioare care, difera de la individ la individ, in functie de varsta si pozitia actuala sociala, profesionala sau familiala, creand un tablou apasator intre 23 si 24 octombrie.

Intre 17 si 18 octombrie unii pot fi tentati sa ia legatura cu cineva aflat dincolo de granitele tarii pentru a rezolva una sau mai multe chestiuni de viata personala. Cei maturi simt nevoia sa evadeze, sa plece din orasul sau tara in care locuiesc si, pentru asta, fac o serie de demersuri preliminare.

Intre 19 si 20 octombrie se lovesc numai de contradictii, interdictii, limitari unele provenind de la atitudinea cuiva care se pune de-a curmezisul intentiilor lor, alteori provenind de la un cadru de viata reglementat prin lege. Intre 22 si 23 octombrie dimineata (pana la ora 8) aspiratiile lor sunt indraznete motiv pentru care isi propun sa abordeze o serie de cunostinte din cercul de apropiati pentru a se implica in proiectul ce-i intereseaza sau pentru a primi un ajutor.

Cred ca acest moment astral se poate defini mai mult prin formula “a-si face curaj”, decat prin vreo materializare. In restul zilei de 23 vor putea constata ca multe evenimente nu se deruleaza asa cum isi doresc ei pentru ca nu au identificat inca o estimare anterioara gresita care produce acum efecte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...