Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana incepe sub semnul unor confruntari de opinie, schimburi de cuvinte sau dispute. Aproape in orice clipa relatiile parteneriale stau sa dea in clocot. Un prea plin afectiv, o nerabdare, dar si foarte multa enervare acumulata in perioada cat Mercur s-a aflat in miscare aparent retrograda transforma dialogul cu un Berbec intr-o cearta si o hartuiala fara sfarsit, dar si fara vreun efect concret.

Vorbe multe, prea multe, ambitii copilaresti si agitatie. Sfarsitul saptamanii ii pune insa in fata altor realitati si provocari. De aici si nevoia imperios necesara de a se gandi serios, cu calm, cu responsabilitate la tot ceea ce inseamna boala, suferinta, destin (al lor, personal, sau al celor din familie).

Uneori, unele persoane nascute in acest semn de Foc vor trebui sa-si tempereze impetuozitatea pentru a face loc in inima si in comportamentul lor la tot felul de gesturi si atitudini mai putin obisnuite lor: blandete, mila, compasiune, solidaritate cu boala ori suferinta unui apropiat. Importantul tranzit de la miezul noptii de 23 spre 24 octombrie poate provoca un eveniment esential care sa ii angajeze direct, mai ales prin consecintele si efectele pe termen scurt (o luna) sau pe termen lung (un an).

Pentru cateva saptamani pot beneficia de protectie fata de accidentele care au o legatura cu apa sau de evenimentele ce presupun un risc major fata de integritatea corporala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...