Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, meditatii pe chestiuni personale (stil de viata, sentimente, proiecte, sanatate).

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, numeroase motive de enervare, pentru ca Berbecii ar putea fi pusi in situatii neplacute, complicate sau greu de rezolvat. Nativii nu-si vor putea pastra calmul, vor gresi in activitatea curenta, vor fi obligati sa corecteze greselile facute din graba si din neatentie si, astfel, sa fie in intarziere. Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, se pot ivi oportunitati financiare. In dimineata zilei de 21 iunie, Soarele va intra in zodia Racului si va pune un accent special pe chestiunile de familie, pe problemele curente de gospodarie si administrare a bunurilor. In aceiasi zi, in zodia Racului, va intra si Mercur care va permite un dialog relevant cu rudele si membrii de familie apropiati nativilor dar care va ridica noi probleme ori va accentua premizele incalcite din ultima vreme.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, sunt posibile deplasari care ii vor lua prin surprindere pe Berbeci. Acestea se vor ivi pe fondul unor urgente sau schimbari de ultim moment al unui plan de viata si de munca. Calatoriile in afara orasului pot genera motive de stres. Dialogurile vor fi stridente, neaducand un spor real intr-o dezbatere sau intr-o sedinta in care Berbecii vor fi chemati sa dea explicatii. In acest rastimp, pe casa a IV-a se vor acumula patru planete personale care ar putea da nastere unor secvente importante pentru averea sau familia Berbecilor mai ales ca, in zorii zilei de 24 iunie, se va produce faza de Luna Noua in Rac care poate modifica o situatie personala iar 23 iunie va incepe sa functioneze si cuadratura Marte/Jupiter, pe axa Rac/Balanta, angajand casele IV/VII, ce pot fi marcate de tensiuni si conflicte de interese.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...