Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Uranus se afla in relatie stresanta cu Pluton, la 13 grade pe axa Berbec/Capricorn; aspectul nu este nou, el functioneaza de ceva timp si le rascoleste casele I si X ale acestor nativi care resimt puternic dorinta fie de a se linisti, fie de a face niste progrese pe plan social, profesional sau intr-o directie a ambitiilor publice.

Acum, prin asocierea cu Nodurile lunare care intaresc pozitia planetei Uranus, Berbecii pot sa treaca prin stari de nervozitate extrema. Isi ies din sarite cu usurinta (nu ca asta ar fi o exceptie in conduita lor) dar felul in care izbucnesc, frecventa acestor accese, durata lor si mai ales felul in care se angajeaza cu intreaga lor fiinta, toate sunt traite la cote maxime cu un impact asupra starii lor de sanatate.

Degeaba constata ca nu le e bine, ca trebuia sa ia medicamente; ca si cum n-ar fi invatat nimic din aceste incercari, la prima provocare o iau de la capat. Multe dintre motivele de nemultumire sunt vechi. Ele pot data din 2011/12 dar, mai ales, din perioada 14-28 aprilie 2014, cand s-au confruntat cu aceleasi probleme, cand s-au lovit de aceleasi obstacole, cand, in ciuda nervilor, dar si al eforturilor depuse, nu au obtinut nici un rezultat.

S-a asternut o liniste aparenta si iata ca, spre exasperarea lor, totul revine si incepe sa se invarta in jurul acelorasi probleme, acelorasi oameni, acelorasi institutii, acelorasi conditionari negative.

Un nu hotarat (cu orice risc asumat) semnarii unor acorduri de orice natura ar fi ele. Nu va bazati pe prietenie: intre 18-21 ianuarie ea e o notiune fara acoperire pentru dvs. pe 20, tot aici cade si Luna Noua. Psihic, coplesit dupa 22 ianuarie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...